Education - Consulting - Marketing

Education - Consulting - Marketing

Kumppanimme

Juuriharja Consulting Group Oy

Juuriharja Consulting Group Oy on vuonna 2009 perustettu eettisen johtamisen ja vastuullisten toimintatapojen kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksen omistajilla ja asiantuntijoilla on kullakin noin kymmenen vuoden kokemus valmennus-, konsultaatio- ja johtamistyöstä.

Intohimomme on rakentaa asiakkaillemme eettisyydestä kilpailuetu.

Dazzle Oy

Dazzle Oy:n tehtävänä on mahdollistaa yrityksesi ja organisaatiosi jatkuva uudistuminen sekä kestävä win-win-win menestys. Etsimme uutta ajattelua ja uusia toimintamalleja johtamisessa, yhteistyössä, liiketoimintamalleissa, innovoinnissa, strategioissa sekä yrityksen ja organisaation kokonaisvaltaisessa tulevaisuuden menestyksessä.

Mainostoimisto Tasku Oy

Mainostoimisto Tasku Oy on vuonna 1985 perustettu itsenäinen, partnerivetoinen mainostoimisto ja Viestintätoimisto Povitasku Oy sent ytäryhtiö. Taskut kuuluu kansainväliseen TAAN-verkostoon (Transworld Advertising Agency Network). Taskut on täyden palvelun markkinontiviestinnän yritys. Yksi Taskujen erikoistumisalueista on vastuullisuusviestintä. Green & Company on Mainostoimisto Taskun yhteistyökumppaneineen tuottama vihreän talouden palvelu.